Välj en sida

vi kan cykel och skidor. för både träning och tävling

I vår verkstad preparerar och vallar vi skidor för både alpint och längd och självklart ser vi till att din cykel befinner sig i topptrim och får den kärlek den förtjänar. Bra utrustning ska ha bra omhändertagande.

cykelservice

Vi har flera olika nivåer på servicepaket där arbetskostnaden är fast. Vilket paket din cykel behöver beror på det allmänna skicket och vilken cykeltyp du har. Vi gör självklart även felsökningar. Dessa debiteras per timme. Kom in till oss så hjälper vi dig.
Här finner du även mycket för att själv hålla din cykel i topptrim. Verktyg, tvättprylar, oljor, fett, bromsvätskor mm.

skidservice

I vår skidverkstad tar vi hand om det mesta du kan behöva hjälp med för att göra din skidåkning så kul som möjligt. Vi erbjuder service för alpinskidor, snowboard och längdskidor. Vi monterar bindningar, preparerar, lagar och vallar enligt dina önskemål.

bike fit

Rätt storlek på ramen och rätt position. Det viktigaste när du köper en cykel är att du får rätt storlek på ramen och att du sedan sitter korrekt. Med en Bike Fit hos oss hittar vi en lösning som är bäst för just dig vilket resulterar i förbättrad prestation och komfort. Vi kommer jobba med Shimanos metoder och hjälpmedel. Mer information kommer under hösten/vintern.

boot fitting

Det är viktigt  med rätt pjäxor för skidåkning, de ska sitta så bra de bara kan. Det hjälper vi dig med genom att noga testa och prova ut rätt pjäxa för just dina fot och sedan anpassa dessa med bla sulor som passar.

kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Vi försöker svara så snart vi bara kan. Ni är självklart även välkomna in i vår fysiska butik på Gräddvägen 15A.

besök oss

Bike & Ski

Gräddvägen 15A

906 20 Umeå

kontakta oss

090-15 48 00

butik@bikeandski.se

våra öppettider

Måndag: Stängt

Tis-Tors: 12.00 – 18.00

Fre: 12.00-17.00

Lör: 11.00 – 15.00

Sön: Stängt