Välj en sida

om bike & ski

Cykel, längdskidor och alpint är något vi brinner för och har gjort under lång tid. Skidor har vi åkt sedan barnsben och cykel har vi rullat så länge vi kan minnas. Med Bike & Ski får vi möjligheten att jobba med det vi älskar. Att dessutom få hjälpa andra att få rätt förutsättningar för att njuta av dessa aktiviteter värmer gott.

Lars Nyström

Lars Nyström

Butik/Verkstad

En grymt glad och trevlig kille med riktigt fin taktkänsla genom rötterna i tävlingsdansen. Dansat med mjuka höftrörelser har han även gjort nedför branta och snabba pister under karriären som inbiten alpin skidåkare. Men numera är det mest bara stakning och tramp som ligger på agendan. Många Vasalopp har avverkats både på skidor och på hjul men mest mil har ändå rullats på riktigt fina landsvägar och då gärna utomlands på tex Mallorca.
”Genom Bike & Ski får jag verkligen jobba med det som ligger varmt om hjärtat. Att få hantera fina produkter och hjälpa våra kunder hitta rätt grejer för just deras unika behov är superkul!” menar Lars.

your passion our mission

Vi kan cykel och skidor. Lång erfarenhet och genuint intresse ger oss en fin plattform för att verkligen stå för vad vi talar om. Vi har som ambition att testa alla produkter vi erbjuder till försäljning och vi tar hand om er utrustning som om den är vår egen. Allt för att ge er rätt förutsättningar att utveckla just er passion.

bike fit, boot fitting,

cykel- & skidservice

Rätt storlek på ramen och rätt position. Det viktigaste när du köper en cykel är att du får rätt storlek på ramen och att du sedan sitter korrekt. Med en Bike Fit hos oss hittar vi en lösning som är bäst för just dig vilket resulterar i förbättrad prestation och komfort.

Samma sak gäller dina pjäxor för skidåkning, de ska sitta så bra de bara kan. Det hjälper vi dig med genom att noga testa och prova ut rätt pjäxa för just dina fot och sedan anpassa dessa med bla sulor som passar.

I vår verkstad preparerar, lagar och vallar vi skidor för både alpint och längd och självklart ser vi till att din cykel befinner sig i toptrim och får den kärlek den förtjänar. Bra utrustning ska ha bra omhändertagande.

års Erfarenhet

Mil cyklade

cykelkedjor monterade

vasalopp genomförda

våra leverantörer

kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Vi försöker svara så snart vi bara kan. Ni är självklart även välkomna in i vår fysiska butik på Gräddvägen 15A.

besök oss

Bike & Ski

Gräddvägen 15A

906 20 Umeå

kontakta oss

090-15 48 00

butik@bikeandski.se

våra öppettider

Måndag: Stängt

 Tis-tors: 12.00 - 18.00

Fre: 12.00 - 17.00

 Lör: 11.00 - 15.00

 Sön: Stängt