Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Om oss

OM OSS

"YOUR PASSION OUR MISSION"

Bike & Ski är butiken för dig som letar efter högsta standard av produkter, service och kunskap. Vi har cyklar, längdskidor, alpina skidor, delar, utrustning, kläder, verktyg och KAFFE! Med andra ord, tycker du om att prata cykling och skidåkning över en kopp kaffe är Bike & Ski butiken för dig. Välkommen in på Gräddvägen 15A.

Vi vet vad vi snackar om

Vi kan cykel och skidor. Lång erfarenhet och genuint intresse ger oss en fin plattform för att verkligen stå för vad vi talar om. Vi har som ambition att testa alla produkter vi erbjuder till försäljning och vi tar hand om er utrustning som om den är vår egen. Allt för att ge er rätt förutsättningar att utveckla just er passion.

Webbshop med cyklar, skidor och utrustning

I vår webbshop hittas ett stort utbud av riktigt fina produkter från många olika varumärken. Med smidiga betallösningar och leveranser över hela Sverige ger vi kunder som inte har möjlighet att besöka oss fysiskt att ändå ”smaka” på vår butik. I webbshopen går det även att köpa/boka personlig tid, service, bike fit med mera.

Patrik Lundgren

Butik/Verkstad

En grymt glad och trevlig kille med stort kunnande om cykel och skidor efter många år i sportkonfektionsbranschen. ”Genom Bike & Ski får jag verkligen jobba med det som ligger varmt om hjärtat. Att få hantera fina produkter och hjälpa våra kunder hitta rätt grejer för just deras unika behov är superkul!” menar Patrik.

Snart blir vi fler

Butik/Verkstad.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur. Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur.

en kaffe?

KOM IN PÅ EN KOPP JAVA OCH SNACKA LITE CYKEL.

Oavsett om du är ute på en cykeltur, har vägarna förbi eller vill sätta dig ner för att planera ett cykelköp är du välkommen förbi på en kopp kaffe. I vår lounge sitter du bra och kan kolla på lite inspirerande filmer, TdF och Vinterstudion. Eller varför inte  samtidigt snacka med oss i verkstaden?

0
+
Varumärken
0
+
Koppar kaffe i butik
0
+
Års branscherfarenhet
0
+
Servade cyklar

Vad några av våra fina kunder säger om oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc viverra erat orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eget risus porta, tincidunt turpis at, interdum tortor. Suspendisse consectetur adipiscing potenti.
John Doe
CEO

DE VI JOBBAR MED

Våra varumärken